• Spiegel "Henderson"

Oost & Dijk Interieur
Spiegel "Henderson"

  • €140,00
  • €99,00

  • Standaard afmeting: L 50cm x B 80cm x H 0cm

Staat de gewenste maat er niet tussen? Klik hier
Wilt u eerst kleurstalen bestellen? Klik hier

gratis laten bezorgen of afhalen
binnen 15 werkdagen geleverd
2 jaar garantie op meubel*
Keurmerk webwinkel
De waardering van www.oostendijkinterieur.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 43 reviews.

Spiegel Henderson


Kenmerken

  • Op maat gemaakt verkrijgbaar (neem contact op voor andere afmetingen of model)
  • Handgemaakt in eigen loods
  • Natuurlijke look en feel die je van kwaliteitshandwerk mag verwachten
  • Gemonteerd geleverd
  • 2 pluggen en schroeven meegeleverd


Productinformatie
Spiegel Henderson is een mooie design spiegel van 50cm x 80cm met een subtiele stalen omlijsting. De lijst is 0,3 cm breed en steekt 3 cm uit, wat een moderne, industriële design uitstraling geeft.

Voor de spiegel maken we gebruik van 4mm dik gehard glad wat beter bestand is tegen temperatuurswisselingen. Ook zorgt het ervoor dat de spiegel bij breuk in compacte stukjes breekt in plaatst van in grote scherven. DIt verkleint de kans op letsel. Tevens zijn de spiegels rondom geslepen.

De spiegel is zeer geschikt om ergens tegen aan te zetten of om ergens op te hangen (vlakke muur). Dit kan horizontaal of verticaal. Aan de achterkant van de spiegel is een metalen strip waar de spiegel aan kan hangen. Uiteraard worden schroeven en plugjes meegeleverd hiervoor. 

Bezorgen (tijdens Corona)
Al onze producten worden door onze eigen bezorgers geleverd. Tijdens Corona beschermen we u en onze medewerkers graag en kunnen we helaas de meubelen niet naar binnen brengen. Wat betekent dat we uw bestelling tot de eerste drempel bezorgen. Mocht dit voor u problemen geven, neem dan gerust contact op dan kijken we graag samen met u naar een oplossing.

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst bij bol.com krijgt u van ons binnen 3 werkdagen een mail met daarin een voorstel om uw product te leveren. Wanneer we samen een bezorgdatum hebben afgesproken krijgt u van ons 2 werkdagen voor de leverdatum een mail van ons met daarin het tijdvak dat onze bezorger(s) bij u komen. 

Maatwerk/ Info
Wij maken daarnaast al onze meubels op maat. Zowel deze spiegel als onze andere meubels kunnen gemaakt worden in de afmeting naar wens. Staat uw afmeting er niet tussen of wilt u graag een ander model? Stuur ons dan gerust een mail naar info@oostendijkinterieur.nl . We kijken graag met u naar andere opties.

Afmetingen
Lengte 50cm
Breedte 80cm