Bezorging en levering

Bezorgen
Omdat het gemiddelde meubel bij Oost & Dijk Interieur vrij groot en/of zwaar is, bezorgen wij de meubels en producten zelf. Deze producten worden bezorgd binnen 15 werkdagen. De reden waarom dit niet binnen 1 of 2 dagen is, komt omdat wij de meubels en producten produceren op het moment dat u het besteld heeft. Alle meubels en producten die wij bezorgen worden bezorgt tot de eerste drempel op de begane grond.

Indien het binnen de planning past, helpt onze bezorger graag mee om uw bestelde product op de plaats te zetten. De meubels worden overigens volledig gebruiksklaar (gemonteerd) en afgewerkt geleverd.

Let op:
U bent zelf verantwoordelijk om meubels en/of producten op een andere etage te krijgen. 
Maatregelen met betrekking tot het bezorgen in verband met Corona-virus Voor uw veiligheid, en die van onze bezorgers, bezorgen wij tot de eerste voordeur op de begane grond. Normaliter verlenen onze bezorgers, indien het in de planning past, extra service om uw bestelling op de gewenste plaats te zetten (zoals aangegeven op de website). Van deze service kan helaas in verband met het coronavirus geen gebruik van worden gemaakt. Wij doen dit uit voorzorg voor al onze klanten en bezorgers om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Dit betekent dat ook grote meubelen, zoals onder andere kasten en tafels, zelf naar binnen gedragen dienen te worden.  

Indien het voor u geen optie is om de zware meubelen zelf naar binnen te dragen is het natuurlijk mogelijk om uw bestelling een aantal weken bij ons te laten staan. Afhankelijk van de dan huidige situatie hopen wij onze extra service met betrekking tot het leveren weer te kunnen aanbieden. Zodat we de artikelen wel weer tot in de woonkamer kunnen leveren (indien dit in de planning past). Mocht u graag uw bestelling op een later tijdstip ontvangen, dan zouden we u willen verzoeken dit middels de mail aan ons door te geven. We gaan dan samen met u kijken naar de mogelijkheden en een nieuwe bezorgdatum met u inplannen.

Bezorg kosten

- Bezorgkosten binnen Nederland € 25,-

- Bezorgkosten naar België € 50,-

Afhalen
Op afspraak kunt u ook meubels bij ons afhalen. Afhankelijk van de productie geven wij een datum aan u door wanneer het afgehaald kan worden. Uiteraard is het afhalen van meubels en producten kosteloos.

De waardering van www.oostendijkinterieur.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 43 reviews.