Retourneren en ruilen

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten zijn gelijk aan de verzendkosten, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@oostendijkinterieur.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourneren maatwerk

Meubels en producten die wij voor u op maat maken kunnen niet geretourneerd worden. Het gaat hierbij om meubels en producten die specifiek voor één consument bedoeld/gemaakt is.

Meubels en producten uit het standaard assortiment in combinatie met een ander gewenste kleur/beits kunnen ook niet geretourneerd worden. Dit is namelijk op basis van uw wens aangebracht en valt daarmee onder maatwerk. 

Proces

De kosten voor het retourneren van het bestelde product zijn voor u als consument. Uiteraard mag u het product ook zelf aan ons terug leveren. Bij ontvangst van het producten en een akkoord van retour zullen wij binnen 30 dagen het aankoopbedrag (zonder zendkosten) aan uw crediteren. 

Garantie

Houd er rekening mee dat onze meubels voor het grotendeel worden gemaakt van metaal en hout. Beide materialen kunnen doormiddel van weersinvloeden, tempratuur en vocht veranderingen aannemen. Dit is een natuurlijke reactie waar wij helaas geen invloed op hebben. Hout kan gaan werken wanneer het in aanraking komt met veel vocht. Daarbij kan het gaan scheuren bij extreme warmte. Wij zullen er alles aan doen om dit te beperken door onze producten zo duurzaam mogelijk te maken en professioneel af te werken. 

Garantie van meubels en overige producten 

De verkoper garandeert gedurende twee jaar de kwaliteit van ontvangen producten. Indien de door verkoper verstrekte garantie een zaak betreft die door een derde werd geproduceerd, dan is de garantie beperkt tot die, die door de producent van de goederen ervoor wordt verstrekt, tenzij anders wordt vermeld. Na verloop van de garantietermijn zullen alle kosten voor herstel of vervanging, inclusief administratie- verzend- en voorrijdkosten, aan de koper in rekening gebracht worden.

De door Oost & Dijk Interieur te leveren producten voldoen aan de gebruikelijk eisen en normen die daaraan op het moment van levering redelijkerwijs gesteld kunnen worden en waarvoor zij bij normaal gebruik in Nederland zijn bestemd. 

Iedere vorm van garantie komt te vervallen indien een gebrek is ontstaan als gevolg onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik daarvan, onjuiste opslag of onderhoud door koper en/of door derden. Indien vaststaat dat een product gebrekkig is en daarover tijdig is gereclameerd, zal Oost & Dijk Interieur het gebrekkige product binnen redelijke termijn na retourontvangst vervangen of zorg dragen voor herstel daarvan. In geval van vervanging is de koper gehouden het vervangen product ten eerste aan Oost & Dijk Interieur te retourneren, tenzij Oost & Dijk Interieur anders aangeeft.

De koper komt evenmin aanspraak op garantie toe indien het gebrek is ontstaan door of het gevolg is van omstandigheden waar verkoper geen invloed op kan uitoefenen, daaronder begrepen, doch niet uitsluitend, weersomstandigheden (zoals bijvoorbeeld, extreme regenval of temperaturen), werking van het hout, krimpen en uitzetten, vooral voor houten meubelen welke binnen geplaatst worden.

De waardering van www.oostendijkinterieur.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 48 reviews.