• TV kast "Seattle"


TV kast "Seattle"

  • €899,00

  • Standaard afmeting: L 40cm x B 200cm x H 50cm

Staat de gewenste maat er niet tussen? Klik hier
Wilt u eerst kleurstalen bestellen? Klik hier

gratis laten bezorgen of afhalen
binnen 15 werkdagen geleverd
2 jaar garantie op meubel*
Keurmerk webwinkel
De waardering van www.oostendijkinterieur.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 43 reviews.

TV kast "Seattle" - Grote robuuste industriële tv kast


Kenmerken

  • Op maat gemaakt verkrijgbaar (neem contact op voor andere afmetingen of model)
  • Handgemaakt in eigen loods
  • Natuurlijke look en feel die je van kwaliteitshandwerk mag verwachten
  • Gemonteerd geleverd
  • Softclose scharnieren
  • Houten deuren met metalen handgrepen
  • Massief vurenhouten blad (kleur naar keuze)
  • Legplank aan beide zijden 


Productinformatie

De TV meubel wordt door ons op maat gemaakt van staal en hout wat de kast een strakke en stoere uitstraling geeft en perfect past binnen het segment "industrieel".

TV kast Seattle bestaat uit een zwarte stalen frame met 2 kasten (4 houten deuren met metalen handgrepen) en een prachtig vurenhouten blad, wat de kast karakter geeft. De deuren zijn voorzien van verstelbare softclose scharnieren, waardoor u geen last heeft van klapperende deuren. Het softclose scharnier vangt de klap op tijdens het sluiten van de deur en zorgt ervoor dat de kastdeuren zachtjes sluiten. 

De kast wordt standaard zonder achterwand geleverd. Wilt u graag dat de twee binnenste kasten worden voorzien van een achterwand, dan kunt u dit selecteren bij de opties. De achterwanden worden dan voorzien van elk een rond gat waar kabels door kunnen. Het gat wordt standaard boven in het midden gemaakt. De achterwand wordt, net zoals de rest van de kast, aan binnen- en buitenkant zwart afgewerkt. 

Bij een standaardafmeting van 200x50x40cm zijn de kastdeuren ieder ongeveer 37cm breed. In beide kasten zit een legplank en de binnenkant van de kast wordt zwart afgewerkt. De 'open vakken' aan de zijkant van de kast zijn beide 20cm breed.

U kunt zelf aangeven welke kleur u het vurenhouten blad zou willen (zie kleuropties op foto). Alle kleuren worden als beits opgebracht om de kwaliteit en duurzaamheid hoog te houden. Daarnaast kunt u er voor kiezen dat de planken worden behandeld met een transparante matte beschermlaag (lak). Deze beschermlaag geeft extra bescherming tegen vocht en vuil. Ook geeft het extra bescherming tegen slijtage, krassen en stoten. De matte beschermlaag beïnvloedt niet de kleur van het out en zorgt dat de houtnerf goed zichtbaar blijft. Weet u nog niet welke kleur u wilt? Dan kunt hier voor een kleine prijs 3 kleurstalen bij ons bestellen. Wilt u graag een kleur wat er niet tussen staat? Stuur ons dan een mail naar info@oostendijkinterieur.nl en gaan we samen kijken naar een kleur naar wens. 

TV kast Seatlle bestaat uit één geheel en is daar geen bouwpakket. De kast wordt gemaakt van een staalkoker van 30x30x2mm, waardoor de kwaliteit en de levensduur van de kast gewaarborgd is. Houdt bij het bestellen van de kast alvast rekening met de afmetingen. Het zou zonde zijn dat uw nieuwe TV meubel niet op de gewenste plek kan worden gezet. Meet voor het bestellen alvast uw doorgangen op (zoals deuren en/ of de hal), zodat u er zeker van bent dat de kast naar binnen kan. Twijfelt u of de kast op de gewenste plek kan komen? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we met u mee. 

Onderhoud TV meubel "Seattle"
Het onderhouden van de kast is relatief eenvoudig. U heeft slechts een microvezeldoekje en water nodig om de kast schoon te houden. Maak uw doek lichtjes vochtig met wat water en ga zachtjes over het hout/ staal om het schoon te maken.

Ziet u een vlek op de meubel? Dan adviseren we dit met een deppende beweging schoon te maken. Wanneer u gaat wrijven kan dit kleurverschil veroorzaken. We raden het overigens af om gebruik te maken van chemische schoonmaakmiddelen of een schuursponsje, want dit tast de beits-/ verflaag aan wat gebruikt is voor de kast en geeft schade aan de kast. Mocht u onverhoopt toch een grote vlek hebben en niet weten hoe u dit schoon kan krijgen, zonder de kast te beschadigen, neem dan gerust contact met ons op.

Bezorgen (tijdens Corona)
Al onze producten worden door onze eigen bezorgers geleverd. Tijdens Corona beschermen we u en onze medewerkers graag en kunnen we helaas de meubelen niet naar binnen brengen. Wat betekent dat we uw bestelling tot de eerste drempel bezorgen. Mocht dit voor u problemen geven, neem dan gerust contact op dan kijken we graag samen met u naar een oplossing. U krijgt 2 werkdagen voor de leverdatum een mail van ons met daarin het tijdvak dat onze bezorger(s) bij u komen.

LET OP: De TV meubel wordt gemonteerd geleverd. Na het bezorgen van de kast is het uitpakken en gelijk genieten.


Maatwerk/ Info
Staat uw afmeting er niet tussen of wilt u graag een ander model? Stuur ons dan gerust een mail naar info@oostendijkinterieur.nl . We kijken graag met u naar andere opties. We kunnen de kast bijvoorbeeld ook smaller leveren dan 200cm (we maken de kast dan met 2 deuren ipv 4 deuren). 

Afmetingen
Lengte 40cm
Breedte 200cm
Hoogte 50cm
Eigenschappen
Kleur hout kleur 6, vergrijsd noten
Hout soort Vurenhout