• TV kast "Seattle"


TV kast "Seattle"

  • €899,00

  • Afmetingen: L40cm x B200cm x H60cm

Staat de gewenste maat er niet tussen? Klik hier

Gratis afhalen of verzenden
Selecteer zelf u gewenst bezorgdatum
Binnen 20 werkdagen geleverd
Keurmerk webwinkel
De waardering van www.oostendijkinterieur.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 48 reviews.

TV kast "Seattle" - Grote robuuste industriële tv kast


Kenmerken

  • Op maat gemaakt verkrijgbaar (neem contact op voor andere afmetingen of model)
  • Handgemaakt in eigen loods
  • Natuurlijke look en feel die je van kwaliteitshandwerk mag verwachten
  • Gemonteerd geleverd
  • Softclose scharnieren
  • Houten deuren met metalen handgrepen
  • Massief vurenhouten blad (kleur naar keuze)
  • Legplank aan beide zijden 


Productinformatie

De TV meubel wordt door ons op maat gemaakt van staal en hout wat de kast een strakke en stoere uitstraling geeft en perfect past binnen het segment "industrieel".

TV kast Seattle bestaat uit een zwarte stalen frame met 2 kasten (4 houten deuren met metalen handgrepen) en een prachtig vurenhouten blad, wat de kast karakter geeft. De deuren zijn voorzien van verstelbare softclose scharnieren, waardoor u geen last heeft van klapperende deuren. Het softclose scharnier vangt de klap op tijdens het sluiten van de deur en zorgt ervoor dat de kastdeuren zachtjes sluiten. 

De kast wordt standaard zonder achterwand geleverd. Wilt u graag dat de twee binnenste kasten worden voorzien van een achterwand, dan kunt u dit selecteren bij de opties. De achterwanden worden dan voorzien van elk een rond gat waar kabels door kunnen. Het gat wordt standaard boven in het midden gemaakt. De achterwand wordt, net zoals de rest van de kast, aan binnen- en buitenkant zwart afgewerkt. 

Bij een standaardafmeting van 200x60x40cm zijn de kastdeuren ieder ongeveer 37cm breed. In beide kasten zit een legplank en de binnenkant van de kast wordt zwart afgewerkt. De 'open vakken' aan de zijkant van de kast zijn beide 20cm breed.

U kunt zelf aangeven welke kleur u het vurenhouten blad zou willen (zie kleuropties op foto). Alle kleuren worden als beits opgebracht om de kwaliteit en duurzaamheid hoog te houden. Daarnaast kunt u er voor kiezen dat de planken worden behandeld met een transparante matte beschermlaag (lak). Deze beschermlaag geeft extra bescherming tegen vocht en vuil. Ook geeft het extra bescherming tegen slijtage, krassen en stoten. De matte beschermlaag beïnvloedt niet de kleur van het out en zorgt dat de houtnerf goed zichtbaar blijft. Weet u nog niet welke kleur u wilt? Dan kunt hier voor een kleine prijs 3 kleurstalen bij ons bestellen. Wilt u graag een kleur wat er niet tussen staat? Stuur ons dan een mail naar info@oostendijkinterieur.nl en gaan we samen kijken naar een kleur naar wens. 

TV kast Seatlle bestaat uit één geheel en is daar geen bouwpakket. De kast wordt gemaakt van een staalkoker van 30x30x2mm, waardoor de kwaliteit en de levensduur van de kast gewaarborgd is. Houdt bij het bestellen van de kast alvast rekening met de afmetingen. Het zou zonde zijn dat uw nieuwe TV meubel niet op de gewenste plek kan worden gezet. Meet voor het bestellen alvast uw doorgangen op (zoals deuren en/ of de hal), zodat u er zeker van bent dat de kast naar binnen kan. Twijfelt u of de kast op de gewenste plek kan komen? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we met u mee. 


Maatwerk/ Info
Staat uw afmeting er niet tussen of wilt u graag een ander model? Stuur ons dan gerust een mail naar info@oostendijkinterieur.nl . We kijken graag met u naar andere opties. We kunnen de kast bijvoorbeeld ook smaller leveren dan 200cm (we maken de kast dan met 2 deuren ipv 4 deuren). 

Afmetingen
Lengte 40cm
Breedte 200cm
Hoogte 50cm
Eigenschappen
Kleur hout Kleur 6 - Vergrijsd Noten
Hout soort Vurenhout